Helt ytterst på Neshalvøya ligger Mølstadgårdene. Med utsikt til Nessundet, Helgøya og Toten, omringes Mølstad Vestre av kilometerlange rekker med solbærbusker. Det spesielle og frodige landskapet gir et annerledes særpreg, og i hagen dyrker vi også rips, bringebær, stikkelsbær, epler og plommer. 

 
 
 

Mølstad Vestre

På Mølstad Vestre er det lange tradisjoner for salgsdyrking av frukt og bær. Den første hagen ble etablert i 1669, da med humle. I dag har vi spesialisert oss på solbær, også økologisk. Solbær er et spennende og sunt bær med mange nye muligheter. Med landets største solbærproduksjon leverer vi smakfulle solbær til industri, restauranter og privatpersoner. Vi lager våre egne produkt som selges via forhandlere, i vår pop-up gårdsbutikk og fra vår sjarmerende solbærtruck.

Korsbygningen leies ut for overnatting og mindre workshops. Her er det stor plass, sengeplasser til 8 personer, praktfull Mjøsutsikt og nærhet til solbærbusker, en bugnede frukthage og alle de gode opplevelsene Midt i Mjøsa.

Om sommeren tar vi imot grupper for omvisning, har pop-up gårdsbutikk og ulike sesongrelaterte arrangement. Ta gjerne kontakt.

 

Kontakt oss

post@moelstad / Tlf: 90 05 30 72. 


 
 
Mølstad_191ekstra.jpg
Mølstad_129.jpg
Mølstad_179.jpg